Menu
Your Cart

Smooth Out 100 ml

descriere

Exfoliantul nostru cel mai puternic, formulat special pentru lupta anti-îmbătrânire, conține 12% AHA + Extract de Cactus. Utilizează-l regulat și vei descoperi foarte rapid un ten proaspăt, sănătos, cu aspect mai tânăr!

Din dorința de a oferi pielii tale un acid care să sporească producția de colagen, dar în același timp fiind cât mai blând posibil prin creșterea cantității de acizi AHA, a luat naștere Smooth Out.

Combinația de 12% acid glicolic + acid lactic îndepărtează ușor și eficient celulele moarte de pe suprafața pielii, oferind acesteia o strălucire sănătoasă aproape instant.

3.5-3.9 pH
10% Acid Glicolic
2% Acid Lactic

Prin aplicare frecventă, crește producția de colagen, netezește ridurile fine, reduce hiper pigmentarea și sporește eficacitatea tratamentelor cu produse hidratante aplicate ulterior.

Combinația acizilor AHA cu Extractul Nopal Cactus este concepută special pentru a reduce potențialele iritații neuro senzoriale ale pielii cauzate de cantitățile mai mari de acizi alfa-hidroxi. Am adăugat, de asemenea, umectanți suplimentari pentru a stimula abilitatea de legare a apei a acidului lactic și glicolic.

 

Netestat pe animale | Vegan | Nu conține parfum sau uleiuri esențiale | Nu conține gluten I Sigur în sarcină și alăptare

 

cui se adresează?

Tuturor tipurilor de ten! Ei bine aproape. ;) Cu excepția cazului în care pielea ta este foarte sensibilă sau predispusă la roșeață (în acest caz, aruncă o privire la Calm Down ). 

Recomandăm în special în tratamentele anti-îmbătrânire, dacă tenul este afectat de hiper pigmentare sau dorești o piele mai uniforma, netedă și strălucitoare.

Tipuri de ten
Tuturor tipurilor de ten, cu excepția celor sensibile, predispuse la roșeață
Probleme ale pielii
ten mat, îmbătrânit precoce, pete cauzate de înaintarea în vârstă, corectarea ridurilor fine
Textura
apoasă, fluidă

cum se folosește?

Ideal, ca prim pas, după curățarea tenului. Folosiți-l ca pe un toner, aplicând fie cu un disc de bumbac, fie turnați-l în palmă și aplicați cu ajutorul degetelor. Evitați zona din jurul ochilor! 

Puteți începe prin a folosi Smooth Out  o dată pe săptămână , ulterior putând fi folosit chiar și în fiecare zi, în funcție de nivelul de toleranță al pielii. După aplicare, este posibil să apară furnicături ușoare, ceea ce este normal  însă vor dispărea foarte rapid. Puteți reduce senzația de furnicături dacă aplicați produsul pe pielea complet uscată. Nu folosiți alți acizi exfolianți sau produse pentru exfoliere mecanică în același timp cu Smooth Out.

 

IMPORTANT: Acizii AHA fac pielea mai sensibilă la soare. Aplicați protecție solară în fiecare zi. Aplicarea unui produs cu protecție solara SPF 30 sau mai mare este obligatorie atunci când folosești acizi AHA. Protecția solară se aplică în fiecare dimineață în strat generos, pentru a preveni efectele adverse cauzate de radiațiile UV. 

Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației (produs sigilat),  PAO 8 luni (de la data deschiderii).


precauții:

Produs de uz extern. A nu se ingera! A se evita contactul cu ochii.

 

ingrediente și cercetare:

Ingrediente cheie:

Acid glicolic - cel mai studiat și dovedit acid AHA care exfoliază gentil straturile de la suprafața pielii, stimulează propria producție de colagen  și estompează petele maronii.

Acid lactic - cel de-al doilea cel mai studiat acid AHA, are rol de exfoliere blândă și este, de asemenea, un umectant fantastic.

Nopal cactus + extract de drojdie - o combinație unică de cactus și extract de drojdie care conține peptide cu greutate moleculara mică, carbohidrați și minerale , concepute pentru a reduce iritațiile neuro senzoriale cauzate de aplicarea unor cantități mari de AHA.

Galactoarabinan - un polizaharid natural extras din arborele de larice care reduce pierderea de apa transepidermică și amplifică acțiunea agenților exfolianți.

Pantenol - un ingredient clasic pentru ten,  este un agent care oferă pielii hidratare, calmare și protecție

Xylitylglucoside + anhydroxylitol + xylitol - un trio umectant pe bază de zahăr care creste capacitatea de menținere a apei în piele și îmbunătățește bariera naturală a pielii.

Crosspolimer de hialuronat de sodiu - o nouă generație de acid hialuronic reticulat, a cărei capacitate de reținere a apei este de câteva ori mai mare decât capacitatea deja uimitoare de menținere a apei de către acidul hialuronic, care ajuta la menținerea pielii pe lungă durată.

 

listă completă ingrediente (INCI):

Water/Aqua, Glycolic Acid, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Galactoarabinan, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Opuntia Ficus‐Indica (Nopal Cactus) Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Pentylene Glycol, Glucose, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Benzoate, Phenoxyethanol

 

studii ștințifice/ cercetare:

Kim, Seong‐Jin, and Young‐Ho Won. “The effect of glycolic acid on cultured human skin fibroblasts: cell proliferative effect and increased collagen synthesis.” The Journal of dermatology 25.2 (1998): 85-89.

Leslie Baumann, MD, Cosmetic Dermatology, 2nd edition, Glycolic acid, 149o

Babilas, Philipp, Ulrich Knie, and Christoph Abels. “Cosmetic and dermatologic use of alpha hydroxy acids.” JDDG: Journal der Deutschen Dermatologischen Gesellschaft 10.7 (2012): 488-491.

Ramos-e-Silva, Marcia, et al. “Hydroxy acids and retinoids in cosmetics.” Clinics in dermatology 19.4 (2001): 460-466.