Menu
Your Cart

Povestea Noastra

Geek & Gorgeous

Desi Geek&Gorgeous este concept relativ nou, povestea a inceput acum 15 ani. Aveam 17 ani cand am dezvoltat o acnee ingrozitoare. Au urmat ani de zile de tratamente esuate, o multitudine de produse cosmetice folosite si vizite la dermatologi.

Ce m-a ajutat pana la urma nu a fost un tratament miraculos, ci faptul ca am inceput sa invat despre ingrijirea pielii si despre ingrediente active dovedite clinic. Dupa ani de zile de incercari la intamplare si fara succes, am inceput sa citesc si sa invat obsesiv. Am citit toate cartile Paulei Begoun, apoi am trecut la renumita lucrare Cosmetic Dermatology scrisa de Dr. Leslie Baumann. Am citit din ce in ce mai multe bloguri despre ingrijirea pielii (skincare) bazate pe lucrari stiintifice si in cele din urma am inceput sa citesc studii clinice si cercetarari stiintifice, pentru propria mea informare.

Cu noile cunostinte acumulate am reusit sa-mi gasesc o rutina de ingrijire a pielii, pe care am folosit-o cu rabdare si consecventa pana cand, intr-un final tenul mi s-a curatat. Concluzia este simpla: nu exista niciun ingredient secret!!!

Dupa succesul pe care l-am avut cu propriul ten, am realizat ca nu exista nicio sursa de informare online in limba mea nativa , care sa le ajute pe femei sa invete despre skincare. Fiind Masterand in Informatica, am decis sa lansez un blog de skincare, o comasare a conceptelor -makeupalley.com si CosDNA. Asa a luat nastere kremmania.hu, blogul menit sa informeze, sa educe, sa ajute la alegerea inteleapta a produselor cosmetice.

Am lansat kremmania.hu in 2010 si astazi este cea mai mare platforma de beauty din Ungaria, avand mai mult de o jumatate de milion de vizitatori unici si 6 milioane vizualizari pe luna.

Datorita kremmania, am ajuns sa-l cunosc pe Peter Budahazy, CEO al celui mai mare brand cosmetic maghiar, numit Helia-D. Avand o relatie profesionala foarte buna, in 2015 ne-a venit ideea de a crea un brand impreuna.

Am gasit conceptul brand-ului, produsele si ingredientele pe care sa le folosim. Helia-D m-a ajutat sa aduc produsele la viata. Rezultatul acestei colaborari este Geek&Gorgeous, un brand creat cu multa dragoste si pasiune pentru "geeks" ca mine. :)


Produse

Brand: Geek & Gorgeous Model: Mighty Melt
descriereBalsam demachiant delicat și extrem de eficient, care dizolvă produsele de machiaj rezistente la apă și cremele de protecție solară de lungă ..
65,00 Lei
Model: G&G 101
descriereHydration Station este o emulsie ușoară și răcoritoare cu textură de cremă/gel. Formula conține Glicerină, standardul de aur al ingredientelo..
47,00 Lei
Model: G&G 101
descriereHappier Barrier este o cremă hidratantă hrănitoare, cu textură lejeră, cu conținut de scualan, lipide identice pielii (skin-identical) + poli..
58,00 Lei
Model: Porefectly Clear
descriereUn ser cu textură ușoară de gel ce conține acid salicilic 2% (alias BHA) și sarcozină pentru a curăța, decongestiona porii și pentru a îmbun..
42,00 Lei