Menu
Your Cart

De ce Geek & Gorgeous

Minim de excipienti adaugati

Produsele noastre nu contin parfum, coloranti, uleiuri esentiale sau alcool care usuca pielea. Folosim minimum de excipienti, doar strict necesar pentru eficienta si stabilitatea formulelor. Deasemenea evitam folosirea substantelor stiute ca alergeni des intalniti si extractele de plante, care desi suna bine, au efecte indoielnice asupra pielii, din punct de vedere stiintific (ex: majoritatea uleiurilor esentiale, lavanda, extracte de citrice).

Nu folosim ingredienti controversati (parabeni, sulfati sau uleiuri minerale), pentru a oferi confort sporit, insa trebuie sa va spunem cu sinceritate ca nu consideram aceste substante ca fiind daunatoare, nu credem in teorii alarmiste. Filozofia nostra se bazeaza pe maximizarea substantelor strict benefice pentru piele si minimizarea celorlalti excipienti.

101 Serums

101Serums este "linia de introducere" a G&G in ingrijirea tenului, unde includem formule cunoscute din mix-ul G&G sau formule unice care se concentreaza pe un ingredient activ pe care il vom considera WOW, dar care inca lipseste de pe piata din domeniu (mai ales in UE).

In prezent, serurile HA reprezinta prima categorie si A Game, ultima. Fiti mereu la curent cu noutatile, vom reveni curand cu alte informatii! ;)

Gratitudine

Dupa ani de lupta impotriva acneei, invatam sa ne pretuim tenul si sanatatea in general. Geneza Geek& Gorgeus a plecat de la un vis, acela de a contribui la o lume mai frumoasa si acces la sanatate pentru toti. Donam asociatiei Watsi.org 1 euro din vanzarea fiecarui exfoliant de 100 ml. Credem cu tarie in proiectele lor de facilitare a accesului la servicii de ingrijire medicala pentru persoanele care nu isi permit. .


Produse

Brand: Geek & Gorgeous Model: G&G 101
Jelly Joker este un gel de spalare bland,dar cu o mare putere de curatare. Textura tip gel (solubila in apa) curata tenul si in acelasi timp dizolva m..
44,00 Lei
Brand: Geek & Gorgeous Model: G&G 101
Liquid Hydration 110 ml, Toner facial HidratantLiquid Hydrating este un toner facial matasos cu 5% Pantenol + Factori naturali de hidratare (NMF) pent..
38,00 Lei
Brand: Geek & Gorgeous Model: G&G Ser
Formula usoara si ultra absorbanta contine 5 forme de acid hialuronic, cu structuri moleculare si greutati diferite pentru hidratare, umplere si rev..
43,00 Lei
Brand: Geek & Gorgeous Model: G&G Ser
Formula usoara si ultra absorbanta contine 5 forme de acid hialuronic, cu structuri moleculare si greutati diferite pentru hidratare, umplere si rev..
43,00 Lei
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.