Menu
Your Cart

Power Peptides 30 ml

descriere

Formula  meticulos elaborată ce utilizează o puternică combinație a patru tehnologii avansate de stimulare a colagenului și a matricei extracelulare. Acest ser mătăsos cu peptide consolidează structura pielii, îi redă elasticitatea, conferindu-i un aspect ferm și plin de vitalitate.

Cui se adresează?

Power Peptide va deveni aliatul de bază al celor care doresc să beneficieze în rutina de îngrijire de un produs cu un complex puternic de peptide. Îl recomandăm în mod special celor care le place să își răsfeți pielea cu seruri lăptoase cu texturi mătăsoase.

Tipuri de ten
potrivit tuturor tipurilor de ten, textură confortabilă și pentru ten mixt sau gras
Probleme pielii
riduri, pierderea fermității & elasticității pielii
Textura
emulsie lăptoasă, mătăsoasa și hidratantă
Power Peptides este alimentat de patru tehnologii peptidice în concentrații puternice și demonstrate, care lucrează împreună pentru a susține fermitatea pielii și a îi reda elasticitatea. 

Formula include 3% Matrixyl 3000 ( Palmitoyl Tripeptide-1 cuplat cu Palmitoyl Tetrapeptide-7), unul dintre cele mai documentate, dovedite și cunoscute cupluri de peptide pentru reducerea ridurilor și menținerea aspectului proaspăt al pielii. Utilizarea a 3% Matrixyl 3000 de două ori pe zi timp de 2 luni poate reduce semnificativ adâncimea și densitatea ridurilor, îmbunătățind în același timp asprimea, elasticitatea și tonusul pielii, cu un efect de ridicare ca bonus (date furnizate de producătorul complexului Matrixyl 3000)


Serul conține, de asemenea, 2% Matrixyl synthe’6 (Palmitoyl Tripeptide-38) - următoarea generație a tehnologiei Matrixyl, care poate stimula producția a 6 componente majore ale matricei pielii (Colagen I, III, IV, Fibronectin, Acid Hialuronic și Laminin 5), rezultând într-o piele mai uniformă și mai puține riduri, în special în zona frunții și a ochilor (laba gâștii).

O peptidă mai puțin cunoscută, dar de performanță foarte înaltă, selectată pentru formula noastră, este TEGO® PEP 4-17 (Tetrapeptid-21), o peptidă cu stimulare a matricei extracelulare cu activitate superioară de stimulare a colagenului, acidului hialuronic și fibronectinei. În timp ce TEGO® PEP 4-17 este clinic dovedit că funcționează începând cu 0,5%, noi utilizăm o doză puternică de 4% în Power Peptides (utilizată și în testul in-vivo pe 60 de persoane al producătorului) pentru a crește elasticitatea pielii și netezimea acesteia.

A patra tehnologie peptidică inclusă în ser este o peptidă de cupru încapsulat (Copper Palmitoyl Heptapeptid-14) cu numele comercial X50 Antiaging. Caracteristica sa unică este sistemul avansat de livrare: peptidele de cupru sunt încapsulate într-un strat polimeric biocompatibil, iar în afara acestui strat se află o altă peptide (Heptapeptid-15 Palmitat). Acestă peptidă de “îndrumare” are o afinitate puternică pentru receptorii fibroblastici, practic îndrumă peptidele de cupru la locul potrivit în piele, adică în celula fibroblastului care produce colagen. Datorită sistemului avansat de livrare, X50 Antiaging este extrem eficient,în procentaj foarte mic, cantitatea dovedită clinic și recomandată fiind de 0.001%, concentrație regăsită și în formula noastră. 
pH 5-6
Matrixyl 3000 + Matrixyl synthe’6 + TEGO® PEP 4-17  + X50 Antiaging

Netestat pe animale | Produs Vegan | Nu conține parfum sau uleiuri esențiale | Nu conține gluten |Sigur în sarcină și alăptare


Cum se folosește?

Aplică câteva picături pe față după curățare, tonere sau seruri cu textură de gel și înainte de crema hidratantă. Poate fi folosit în jurul ochilor și în aceeași rutină cu oricare alt ingredient activ (inclusiv acizi și retinoizi), fie dimineața, fie seara.


SFAT GEEK: Pentru o rutină inteligentă, cu scopul de a contracara puternic efectul îmbătrânirii precoce, combină Power Peptides cu A-Game. Ordinea corectă de aplicare este: Power Peptides/ A-Game/ crema hidratantă. 


Bine de știut: Power Peptides are o textură extrem de hidratantă, deci s-ar putea să nu fie necesar să folosești un ser suplimentar pentru hidratare alături de acesta.

 Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației (produs sigilat),  PAO 6 luni (de la data deschiderii).

precauții:

Produs pentru uz extern, a nu se ingera!

ingrediente și cercetare

Matrixyl 3000 (Palmitoyl Tripeptide-1 + Palmitoyl Tetrapeptide-7): unul dintre cele mai dovedite și bine-cunoscute duete pentru reducerea ridurilor, obținând un efect de piele mai fermă. Poate reduce semnificativ densitatea și adâncimea ridurilor, îmbunătățind în același timp asprimea, elasticitatea și tonusul pielii. De asemenea, prezintă un efect vizibil de ridicare.

Matrixyl synthe’6 (Palmitoyl Tripeptide-38): o peptidă care poate stimula producția a 6 componente majore ale matricei pielii (Colagen I, III, IV, Fibronectin, Acid Hialuronic și Laminin 5), rezultând într-o piele mai uniformă și mai puține riduri, în special în zona frunții și a ochilor ( laba gâștii).

TEGO® PEP 4-17 (Tetrapeptide-21): o peptidă stimulantă a matricei extracelulare cu activitate superioară în stimularea colagenului, acidului hialuronic și fibronectinei. Poate crește elasticitatea pielii și netezimea acesteia, în timp ce accelerează, de asemenea, vindecarea rănilor, indicând o îmbunătățire a turnover-ului celular și activităților de regenerare a pielii.

X50 Antiaging (Copper Palmitoyl Heptapeptide-14): O peptidă de cupru încapsulată, dotată cu un sistem avansat de livrare - peptidele de cupru sunt încapsulate într-un strat polimeric biocompatibil, iar în afara acestui strat se află un alt peptide (Heptapeptid-15 Palmitat) cu o puternică afinitate pentru receptorii fibroblastici, îndrumând peptidele de cupru către celula fibroblastului producător de colagen. Acest proces promovează expresia genetică atât a colagenului, cât și a elastinei, rezultând în reducerea ridurilor și creșterea elasticității pielii.


lista completă ingrediente (INCI):

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-6 Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Dicaprylyl Carbonate, Dicaprylyl Ether, Potassium Cetyl Phosphate, Polyglyceryl-6 Behenate, Tetrapeptide-21, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Heptapeptide-15 Palmitate, Saccharide Isomerate, Allantoin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Tapioca Starch, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Polysorbate 20, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin


studii științifice/ cercetare:

Pai, Varadraj Vasant, Prasana Bhandari, and Pankaj Shukla. "Topical peptides as cosmeceuticals." Indian Journal of Dermatology, Venereology, and Leprology 83.1 (2017): 9.

Schagen, Silke Karin. "Topical peptide treatments with effective anti-aging results." Cosmetics 4.2 (2017): 16.

Gorouhi, F., and H. I. Maibach. "Role of topical peptides in preventing or treating aged skin." International journal of cosmetic science 31.5 (2009): 327-345.

Farwick, Mike, et al. "Bioactive tetrapeptide GEKG boosts extracellular matrix formation: in vitro and in vivo molecular and clinical proof." Experimental dermatology 20.7 (2011): 602-604.