Menu
Your Cart

Mighty Melt 98 ml

descriere

Balsam demachiant delicat și extrem de eficient, care dizolvă produsele de machiaj rezistente la apă și cremele de protecție solară de lungă durată, fără a agresa pielea, lăsând tenului o senzație de hidratare și catifelare.

Mighty Melt - balsam demachiant este deosebit de blând cu pielea, îndepărtează orice urmă de machiaj sau SPF, indiferent de rezistența lor.

Este ideal pentru primul pas al curățării de seară. Textura moale și cremoasă se topește rapid pe piele, transformându-se într-un ulei mătăsos care va dizolva chiar și impuritățile greu de îndepărtat. La contactul cu apa se va transforma într-o emulsie lăptoasă care poate fi clătită cu ușurință, lăsând pielea complet curată și moale, fără reziduuri grase.


Cui se adresează?

Migty Melt este potrivit oricui își dorește un demachiant blând și eficient, care înlătură orice urmă de machiaj sau SPF.

Tipuri de ten
potrivit tuturor tipurilor de piele, inclus celor sensibile
Probleme pielii
poate fi folosit  indiferent de problemele tenului
Textura
balsam solid > ulei mătăsos

Netestat pe animale | Produs Vegan | Nu conține parfum sau uleiuri esențiale | Nu conține gluten | Malassezia-safe | Sigur în  sarcină și alăptare

Cum se folosește?

Cu ajutorul degetelor extrage balsamul, distribuie pe ten& ochi, masând cu mișcări circulare. Adaugă puțină apă pentru a emulsiona și îndepărta orice urmă de machiaj sau cremă cu protecție solară. Clătește bine și apoi spală cu cleanserul tău preferat – sugestia noastră Jelly Joker- cleanser non spumant cu PH scăzut.


Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației (produs sigilat),  PAO 8 luni (de la data deschiderii).


precauții:

Produs pentru uz extern. A nu se ingera!


ingrediente și cercetare

ingrediente cheie

Ethylhexyl Palmitate – ester emolient , a cărui proprietate specială este aceea de a descompune produselor de make-up sau protecție solară rezistente la apă. 

PEG-20 Glyceryl Triisostearate - surfactant extrem de eficient, dar delicat, blând cu pielea, care se clătește cu ușurință, fără a lăsa reziduuri uleioase. Este surfactantul perfect pentru balsamurile de curățare și demachiante pe bază de ulei, deoarece poate fi clătit cu ușurință.

Olive Oil PEG-7 Esters -  derivat al uleiului de măsline, solubil în apă, care funcționează ca un co-surfactant în formulă.

Oleyl Erucate -  ester vegetal emolient (al alcoolului oleilic + acidului erucic) cu proprietăți excelente de dizolvare a produselor de machiaj, apreciat pentru senzația de prospețime pe care o conferă pielii. 


listă completă ingrediente (INCI)

Ethylhexyl Palmitate, Oleyl Erucate, Olive Oil PEG-7 Esters, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin