Menu
Your Cart

Liquid Hydration 110 ml, Mist Facial Hidratant

Liquid Hydration 110 ml, Mist Facial Hidratant
Liquid Hydration 110 ml, Mist Facial Hidratant
Liquid Hydration 110 ml, Mist Facial Hidratant
Liquid Hydration 110 ml, Mist Facial Hidratant
Liquid Hydration 110 ml, Mist Facial Hidratant
Liquid Hydration 110 ml, Mist Facial Hidratant
Liquid Hydration 110 ml, Mist Facial Hidratant
44,00 Lei
  • Stock: In Stock

descriere

Liquid Hydrating este un toner facial mătăsos cu 5% Pantenol + Factori Naturali de Hidratare (NMF) pentru hidratarea și calmarea tuturor tipurilor de piele.

Pantenolul sau pro-vitamina B5 este o substanță binecunoscută și dovedită clinic, nu numai pentru hidratarea pielii, ci și pentru proprietățile puternice de calmare a pielii, întărire a barierei naturale și vindecare a rănilor și leziunilor. Formula noastră combină 5% Pantenol cu ​​Alantoină și componente NMF (Factori Naturali de Hidratare) pentru a crește și mai mult capacitatea de hidratare și calmare a tonerului.Netestat pe animale | Produs Vegan | Nu conține parfum sau uleiuri esențiale | Nu conține gluten | Malassezia-safe (conține aminoacizii, nu și lipide) I Sigur în sarcină și alăptare

4.5-5 pH
5% Pantenol
NMF (Factori Naturali de Hidratare)
Alantoina

cui se adresează?

Tuturor celor care au nevoie de un toner extra hidratant Recomandăm  hidratarea lichidă dacă pielea ta prefera mai multe straturi de hidratare, cu absorbție ultra rapidă.

Tonerul hidratant este necesar în special celor cu predispoziție la deshidratare, celor cu ten sensibil, sau celor care utilizează substanțe active puternice, care usucă sau pot compromite bariera naturală a pielii (de ex: tratamente antiacneice, cu conținut de peroxid de benzoil sau anti-îmbătrânire, cu conținut de retinol, retinal sau tretinoin).

Tipuri de ten
toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile
Probleme
deshidratare, sensibilitate, barieră naturală compromisă
Textura
lichid mătăsos cu absorbție ultra rapidă

cum se folosește?

Se va utiliza după curățarea tenului. Se poate aplica atât dimineața, cât și seara prin pulverizare de la o distanță de 20-25 cm. după absorbție se va continua rutina obișnuită. A se închide ochii în momentul aplicării.

Dacă utilizați și un exfoliant lichid (cum ar fi Smooth Out, Cheer Up sau Calm Down), recomandăm să se înceapă cu exfoliantul, urmat apoi de tonerul hidratant. 

Dacă ritualul conține C-Glow, recomandăm ca prim pas C-Glow, apoi aplicarea tonerului facial hidratant.


Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației (produs sigilat),  PAO 6 luni (de la data deschiderii).


precauții:

Produs pentru uz extern. A nu se ingera!


ingrediente și cercetare

ingrediente cheie:

Pantenol (5%) - Pro-vitamina B5 este bine cunoscută pentru capacitatea de hidratare, calmare și protecție a barierii naturale a pielii. 5% este o concentrație cu eficiență dovedită, care nu se regăsește în mod obișnuit în produsele tip toner.

NMF - prescurtare pentru Factori Naturali de Hidratare, compuși prezenți în mod natural în piele, ajută la menținerea hidratării epidermei (stratul superior al pielii). Aminoacizii (în această formulă provenind din proteină de orez), ureea, PCA, sodiul PCA, acidul lactic și diglicerina sunt toate NMF.

Alantoină - un activ cosmetic de necontestat, recunoscut ca factor de regenerare, revitalizare, calmare și protecție a pielii, contribuie la sinteza colagenului, protejează împotriva factorilor iritanți și funcționează în sinergie cu Pantenolul.listă completă ingrediente (INCI):

Aqua (Water), Panthenol, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Sodium PCA, Diglycerin, Urea, Hydrolyzed Rice Protein, Sorbitol, Lysine, PCA, Allantoin, Lactic Acid, Tocopherol, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbatestudii științifice/ cercetare:

Proksch, Ehrhardt, et al. "Topical use of dexpanthenol: a 70th anniversary article." Journal of Dermatological Treatment 28.8 (2017): 766-773.

Journal of cosmetic science., 2011 Jul-Aug;62(4):361-70., Skin moisturizing effects of panthenol-based formulations. 

Clinics in Dermatology, Volume 27 (5) – Sep 1, 2009, Common cosmeceuticals Fowler, Joseph. "Understanding the role of natural moisturizing factor in skin hydration." Pract Dermatol 9 (2012): 36-40.