Menu
Your Cart

Liquid Hydration 110 ml, Toner facial Hidratant

Liquid Hydration 110 ml, Toner facial Hidratant
Liquid Hydration 110 ml, Toner facial Hidratant
38,00 Lei
  • Stock: In Stock

Liquid Hydration 110 ml, Toner facial Hidratant

Liquid Hydrating este un toner facial matasos cu 5% Pantenol + Factori naturali de hidratare (NMF) pentru hidratarea si calmarea tuturor tipurilor de piele.


Pantenolul sau pro-vitamina B5 este o substanta binecunoscuta si dovedita clinic, nu numai pentru hidratarea pielii, ci pentru proprietatile puternice de calmare a pielii, intarirea barierei naturale si vindecare ranilor si leziunilor. Formula noastra combina 5% Pantenol cu ​​Alantoina si componente NMF (Factori Naturali de Hidratare) pentru a creste si mai mult capacitatea de hidratare si calmare a tonerului.


PH 4-4.5

5% Pantenol

+ NMF (Factori Naturali de Hidratare) + Alantoina 


Netestat pe animale | Produs Vegan | Nu contine parfum sau uleiuri esentiale | Nu contine gluten | Malassezia-safe (contine aminoacizii, nu si lipide)


cui se adreseaza?

Tuturor celor care au nevoie de un toner extra hidratant Recomandam  hidratarea lichida daca pielea ta prefera mai multe straturi de hidratare, cu absorbtie ultra rapida.

Tonerul hidratant este necesar in special celor cu predispozitie la deshidratare, celor cu ten sensibil, sau celor care utilizeaza substante active puternice, care usuca sau pot compromite bariera naturala a pielii (de ex: tratamente antiacneice cu continut de peroxid de benzoil sau antiageing cu continut de retinol, retinal sau tretinoin).


Tipuri de ten: toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile

Probleme: deshidratare, sensibilitate, bariera naturala compromisa

Textura: lichid matasos cu absorbtie ultra rapida


cum se foloseste?

Se va utiliza dupa curatarea tenului. Se poate aplica atat dimineata, cat si seara cu ajutorului unei dischete de bumbac sau aplicand tonerul direct pe ten cu ajutorul degetelor.

Daca utilizati si un exfoliant lichid (cum ar fi Smooth Out, Cheer Up sau Calm Down), recomandam sa se inceapa cu exfoliantul, urmat apoi de tonerul hidratant. 

Daca ritualul contine C-Glow,recomandam ca prim pas C-Glow, apoi aplicarea tonerului facial hidratant.ingrediente cheie:


Pantenol (5%) - Pro-vitamina B5 este bine cunoscuta pentru capacitatea de hidratare, calmare si protectie a barierii naturale a pielii. 5% este o concentratie cu eficienta dovedita, care nu se regaseste in mod obisnuit in produsele tip toner.

NMF - prescurtare pentru Factori Naturali de Hidratare, componentele prezente in mod natural in piele, ajuta la mentinerea hidratarii epidermei (stratul superior al pielii). Aminoacizii (in aceasta formula provenind din proteina de orez), ureea, PCA, sodiu PCA, acidul lactic si diglicerina sunt toate NMF

Alantoina - un activ cosmetic de necontestat, recunoscut ca factor de regenerare, revitalizare, calmare si protectie a pielii, contribuie la sinteza colagenului, protejeaza impotriva factorilor iritanti si functioneaza in sinergie cu Pantenolul.lista completa ingrediente (INCI):

Water, Panthenol, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Sodium PCA, Diglycerin, Urea, Hydrolyzed Rice Protein, Sorbitol, Lysine, PCA, Allantoin, Lactic Acid, Tocopherol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol


precautii:

Pentru uz extern, a nu se ingera.


studii Stiintifice/ cercetare:

Proksch, Ehrhardt, et al. "Topical use of dexpanthenol: a 70th anniversary article." Journal of Dermatological Treatment 28.8 (2017): 766-773.

Journal of cosmetic science., 2011 Jul-Aug;62(4):361-70., Skin moisturizing effects of panthenol-based formulations. 

Clinics in Dermatology, Volume 27 (5) – Sep 1, 2009, Common cosmeceuticals Fowler, Joseph. "Understanding the role of natural moisturizing factor in skin hydration." Pract Dermatol 9 (2012): 36-40.