Menu
Your Cart

HA 5 Rich 30 ml

Formula usoara si ultra absorbanta contine 5 forme de acid hialuronic, cu structuri moleculare si greutati diferite pentru hidratare, umplere si revitalizare a tenului .

Acidul hialuronic este un factor natural de hidratare (NMF) care poate mentine o cantitate de apa, de pana la 1000 de ori mai mare decat propria greutate. Aceasta formula se concentreaza pe versiunile cu o greutate moleculara mare cu efect  ultra-hidratant, precum si pe versiunile de greutate moleculara medie al caror puncte forte sunt consolidarea barierei pielii si restructurarea mecanismelor naturale de aparare si vindecare.

 Netestat pe animale| Vegan | Nu contine parfum sau uleiuri esentiale| Nu contine gluten | Malassezia-safe (acnee fungica-safe)

 PH 4.5- 5.5

5  forme moleculare de Hyaluronic Acid + Panthenol + Glycerin

Cui se adreseaza?

Tuturor tipurilor de piele, dar mai ales celor cu ten normal sau uscat. Tenurilor grase sau mixte,le este recomandata versiunea HA5 Light.

Tipuri de ten: toate tipurile de ten, ideal pentru ten uscat sau normal

Probleme ale pielii: deshidratare, bariera cutanata deteriorata

Textura: gel ultra lichid, nelipicios.

 

Cum se foloseste?

 Aplicati cateva picaturi pe fata sau amestecati in crema hidratanta preferata.

Poate fi utilizat fie in rutina de dimineata, cat si in cea de seara.

 

Ingrediente cheie:

Sodium Hyaluronate Crosspolymer - O noua generație de acid hialuronic reticulat, a carui abilitate de a retine apa este de cateva ori mai mare decat capacitatea deja uimitoare si cunoscuta a acidului hialuronic. De asemenea, ofera beneficii de hidratare pe termen lung.

Sodium Hyaluronate -Cea mai comuna forma de acidul hialuronic (sare de sodiu). Substanta este regasita in formula in 2 variante, cu greutate moleculara diferita.  

Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract - Extractul de ciuperca  tremella fuciformis “urechea argintie”  cunoscut pentru abilitatile sale uimitoare de retinere a apei. Contine constituenti de zahar, inclusiv acid Glucuronic, unul dintre elementele de baza ale acidului hialuronic. Este foarte elegant din punct de vedere cosmetic, nu este lipicios si are efect antioxidant.

Hydrolyzed Hyaluronic Acid - o versiune in greutate moleculara mica a acidului hialuronic, cunoscuta pentru capacitatea sa de a consolida mecanismele naturale de aparare si vindecare ale pielii.

Panthenol - Un ingredient clasic pentru produsele cosmetice; un agent de calmare, hidratare si protectie a pielii.

 

Lista completa ingrediente( INCI):

Water, Betaine, Glycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panthenol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Propanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

 

Studii stiintifice/ Cercetare:

Papakonstantinou, Eleni, Michael Roth, and George Karakiulakis. “Hyaluronic acid: A key molecule in skin aging.” Dermato-endocrinology4.3 (2012): 253-258.

Schlesinger, Todd, and Callie Rowland Powell. “Efficacy and safety of a low-molecular weight hyaluronic Acid topical gel in the treatment of facial seborrheic dermatitis.” The Journal of clinical and aesthetic dermatology 5.10 (2012): 20.

Journal of immunology, 2008 Aug 1, Low Molecular Weight Hyaluronic Acid Increases the Self-Defense of Skin Epithelium by Induction of β-Defensin 2 via TLR2 and TLR4