Menu
Your Cart

HA 5 Light 30 ml

descriere

Ser cu 5 forme de acid hialuronic, cu structuri moleculare și greutăți diferite. Formulă cu textură lejeră și rapid absorbabilă pentru hidratarea, reîmprospătarea și revitalizarea tenului.


Acidul hialuronic este un factor natural de hidratare (NMF) care poate absorbi și menține o cantitate de apă, de până la 1000 de ori mai mare decât propria greutate. Aceasta formulă se concentrează pe versiunile de acid hialuronic cu greutate moleculara mare pentru efect  ultra-hidratant, precum și pe versiuni de greutate moleculară medie ale căror puncte forte sunt consolidarea barierei naturale a pielii și restructurarea mecanismelor naturale de apărare și vindecare.

 

Netestat pe animale| Vegan | Nu conține parfum sau uleiuri esențiale| Nu conține gluten | Malassezia-safe (acnee fungică-safe) I Sigur în sarcină și alăptare
4.5-5.5 pH
Forme de  Acid Hialuronic
Pantenol Glicerină

Cui se adresează?

Tuturor tipurilor de piele, dar mai ales celor cu ten mixt sau gras. Tenurilor normale sau uscate, le este recomandată versiunea HA5 Rich

Tipuri de ten
toate tipurile de tenuri, ideal pentru ten mixt sau gras
Probleme ale pielii
deshidratare, barieră cutanată deteriorată
Textura
gel ultra lichid, nelipicios

Cum se folosește?

Aplicați câteva picături pe față sau amestecați în crema hidratantă preferată.

Poate fi utilizat fie în rutina de dimineață (AM), cât și în cea de seara (PM).

 Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației (produs sigilat),  PAO 6 luni (de la data deschiderii).


precauții:

Produs pentru uz extern, a nu se ingera!

 

ingrediente și cercetare

ingrediente cheie:

Sodium Hyalunorate Crosspolymer - o nouă generație de acid hialuronic reticulat, a cărui abilitate de a reține apa este de câteva ori mai mare decât capacitatea deja uimitoare și cunoscută a acidului hialuronic. De asemenea, oferă beneficii de hidratare pe termen lung.

Sodium Hyaluronate -cea mai comună formă de acid hialuronic (sare de sodiu). Substanța este regăsită în formulă în 2 variante, cu greutate moleculară diferită. 

Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract - extractul de ciupercă  tremella fuciformis “urechea argintie” , cunoscut pentru abilitățile sale uimitoare de reținere a apei. Conține constituenți de zahăr, inclusiv acid Glucuronic, unul dintre elementele de bază ale acidului hialuronic. Este foarte elegant din punct de vedere cosmetic, nu este lipicios și are efect antioxidant.

Hydrolyzed Hyaluronic Acid - o versiune în greutate moleculara mică a acidului hialuronic, cunoscută pentru capacitatea sa de consolida mecanismele naturale de apărare și vindecare ale pielii.

Pantenol -  ingredient clasic pentru produsele cosmetice; un agent de calmare, hidratare și protecție a pielii.

 

precauții:

Produs pentru uz extern, a nu se ingera!


listă completă ingrediente( INCI):

Water, Glycerin, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panthenol, Tocopherol, Carbomer, Propanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

 

studii științifice/ cercetare:

Papakonstantinou, Eleni, Michael Roth, and George Karakiulakis. “Hyaluronic acid: A key molecule in skin aging.” Dermato-endocrinology4.3 (2012): 253-258.

Schlesinger, Todd, and Callie Rowland Powell. “Efficacy and safety of a low-molecular weight hyaluronic Acid topical gel in the treatment of facial seborrheic dermatitis.” The Journal of clinical and aesthetic dermatology 5.10 (2012): 20.

Journal of immunology, 2008 Aug 1, Low Molecular Weight Hyaluronic Acid Increases the Self-Defense of Skin Epithelium by Induction of β-Defensin 2 via TLR2 and TLR4