Menu
Your Cart

Cheer Up 100 ml


Exfoliant mediu spre puternic cu 6% Acid Mandelic + BHA menit sa ajute tenul mixt, cu actiune atat la suprafata pielii cat si la nivelul porilor, avand rolul de a curata si echilibra nivelul de sebum.

Un acid exfoliant usor dar eficient, cu absorbtie rapida, conceput pentru o curatare mixta. Combinatia de acid mandelic si acid salicilic exfoliaza atat la suprafata pielii, cat si la nivelul porilor, este antibacterian si antiinflamator.

PH 3.2-3.6

5% Mandelic Acid + 1% Salicylic Acid

Cei doi acizi in combinatie cu Sarcosine, un derivat de aminoacizi, ajuta la micsorarea porilor dilatati si la echilibrarea productiei de sebum. Printr-o folosire simpla, Cheer Up combate o serie de probleme tipice tenului mixt, inclusiv a porilor dilatati, a productiei de sebum suplimentar, puncte negre, acnee precum si semne post-acneice.

Cheer Up nu irita si nu usuca pielea, venind in intampinarea tenului cu probleme. Este cea mai bine vanduta formula a noastra, castigand premiul Cosmopolitan Beauty Award 2018 in Ungaria pentru cel mai bun exfoliant.

Netestat pe animale | Vegan | Fara parfum sau uleiuri esentiale | Fara gluten | Malassezia-safe (acnee fungica-safe)

Cui se adreseaza:

Aproape tuturor, dar  in special persoanelor cu ten mixt care se lupta cu acneea, cu punctele negre, cu productia mare de sebum si pori dilatati. De asemenea, este suficient de bland pentru a fi utilizat pe pielea sensibila, cu roseata.

Tipuri de ten: oricarui tip de ten, in special celui mixt. Potrivit pentru ten sensibil.

Probleme ale pielii: pori dilatati, exces de sebum, acnee, pete post acneice.

Textura: apoasa, fluida.

Cum poate fi folosit? 

Ideal, ca prim pas dupa curatarea pielii. Folositi-l ca pe un toner, aplicandu-l fie cu un tampon de bumbac, fie turnati-l in maini si aplicati asa cum fac barbatii cand folosesc after-shave. Evitati zona din jurul ochilor!

Puteti incepe a folosi Cheer Up odata la doua zile urmand sa-l folositi ulterior chiar si de doua ori pe zi, in functie de nivelul de toleranta al pielii. Pentru majoritatea tipurilor de ten, o data pe zi este ideala. Asteptati pana cand este absorbit (intre timp va puteti spala pe dinti :)) urmand dupa, aplicarea serurilor si cremelor hidratante preferate.

 

IMPORTANT: 

Acidul mandelic ar putea face pielea mai sensibila la soare. 

Aplica protectie solara in fiecare zi. Produsul contine acid salicylic (BHA). Aplicarea unui produs cu protectie solara SPF 30 sau mai mare este obligatorie cand folosesti acid salicilic (BHA). Indiferent daca aplici produsul dimineata sau seara, protectia solara se aplica in fiecare dimineata in strat generos, pentru a preveni efectele adverse cauzate de radiatiile UV. 

 Alergie la aspirina: Cheer Up contine acid salicylic (BHA), nu folositi acest produs daca sunteti alergice la aspirina (acid acetilsalicilic).

 

Ingrediente cheie:

Acidul Mandelic - este un acid AHA care provine din migdale amare si este cunoscut pentru blandetea sa si propritatile antibacteriene. Nu doar exfoliaza suprafata pielii, dar ajuta si la combaterea acneei. (In special bun pentru pustule, dar ajuta si nodulii inflamatori), precum si in combaterea semnele post-acneice.

 Acidul Salicilic (BHA) - Faimosul ulei solubil, care este “gold standard” in tratarea punctelor negre si a porilor dilatati. Actioneaza in interiorul porilor eliminand celulele moarte ale pielii.  

 Sarcosina - Este un derivat din aminoacizi care ajuta la normalizarea productiei de sebum (nu prin uscarea pielii, este asa-numit inhibator de 5a-reductaza).  Intareste porii dilatati si uniformizeaza suprafata pielii.

Xylitylglucoside + Anhydroxylitol + Xylitol - Un trio umectant pe baza de zahar, care creste capacitate de absorbtie a apei in piele si intareste bariera pielii

 

Lista completa ingrediente:

Water, Propanediol, Mandelic Acid, Salicylic Acid,  Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Sarcosine,  Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glucose,  Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Studii stiintifice/ Cercetare:

Przegląd Dermatologiczny 2015/4, Evaluation of the efficacy and tolerability of mandelic acid-containing cosmetic formulations for acne skin care

MB Taylor, Cosmetic Dermatology, 1999, Summary of mandelic acid for the improvement of skin conditions

Dermatologic Surgery, Jan 1, 2009, Glycolic Acid Peels Versus Salicylic–Mandelic Acid Peels in Active Acne Vulgaris and PostAcne Scarring and Hyperpigmentation: A Comparative Study