Menu
Your Cart

C-Glow 30 ml

descriere

C-Glow este serul nostru vedetă, cu conținut de 15% acid ascorbic (Vitamina C Pură) + extra antioxidanți Acid Ferulic și Vitamina E. Protejează tenul împotriva radicalilor liberi și factorilor de poluare externi, stimulează producția de colagen, uniformizează și oferă luminozitate. Serul are textură apoasă, extrem de rapid absorbabilă. Produs proaspăt, preparat săptămânal.


Vitamina C Pură (acidul ascorbic) este un superstar 3 în 1, dovedit clinic, puternic antioxidant ce oferă pielii protecție împotriva factorilor de poluare externi, stimulează propria producție de colagen a tenului și estompează hiper pigmentarea.

Această formulă lejeră, apoasă conține 15% Vitamina C și antioxidați suplimentari, pentru a conferi tenului o strălucire sănătoasă, uniformizare și fermitate.

3.2-3.4 pH
15% Acid Ascorbic
Acid ferulic
Tocopherol

Vitamina C pură, în general, este un ingredient dificil de formulat, deoarece este extrem de instabil.

Formula C-Glow are un pH scăzut și un adaos de antioxidanți suplimentari pentru a ajuta la stabilizarea Vitaminei C.

Pentru a asigura prospețimea maximă, preparăm C-Glow în loturi mici, săptămânale. Vă recomandăm să păstrați produsul în frigider, astfel produsul se va menține proaspăt cel puțin 3 luni de la desfacere (și mai multe luni dacă este sigilat), la temperatura camerei își va menține proprietățile aproximativ 6 săptămâni.


Netestat pe animale | Vegan | Nu conține parfum sau uleiuri esențiale | Nu conține gluten | Malassezia-safe (acnee fungică-safe) I Sigur în sarcină sau alăptare


Cui se adresează?

Produs destinat tuturor celor care iți doresc un produs cu textură lejeră, cu conținut de Vitamina C pură + antioxidanți suplimentari. Cu toate acestea, dacă aveți o piele sensibilă, predispusă la roșeață, nu vă recomandăm C-Glow, datorită pH-ului scăzut și conținutului ridicat de acid ascorbic pur. C-Glow este considerat un ser cu concentrație puternică. Dacă nu ați mai folosit vitamina C în ritualul de îngrijire, testați produsul pe o porțiune mică a pielii, înainte de aplicarea pe întregul ten.

Tipuri de ten
toate tipurile de ten, cu excepția celor sensibile 
Probleme ale pielii
pete pigmentare, îmbătrânire prematură, ten tern, lipsă de luminozitate, imperfecțiuni
Textura
lichidă, de consistență apoasă, cu absorbție rapidă

Cum se folosește?

Aplicați câteva picături pe tenul uscat, după curățarea prealabilă, înainte de utilizarea altor seruri și /sau creme. Ideal pentru a fi utilizat în rutina de dimineață (AM), dar poate fi aplicat și seara (PM).

Formula C-Glow este foarte apoasă, recomandăm aplicarea produsul direct pe ten și masarea rapida cu cealaltă mână, pentru a nu pătrunde în ochi.


precauții:

Produs de uz extern. A nu se ingera! A se evita contactul cu ochii.

 Termen de valabilitate: 8 luni de la data fabricației (produs sigilat),  PAO 3 luni (de la data deschiderii).ingrediente și cercetare

ingrediente cheie:


Vitamina C (acid ascorbic - 15%) - un ingredient activ dovedit clinic, care oferă pielii protecție împotriva radicalilor liberi și a poluării  mediului (antioxidant), stimulează producția de colagen și estompează hiper pigmentarea. De asemenea, oferă tenului strălucire și luminozitate instantanee.


Acid ferulic + Vitamina E - Antioxidanți care ajută la stabilizarea Vitaminei C și la creșterea puterii sale antioxidante. Formula conține o cantitate mare de acid ferulic, dar doar o cantitate mică de vitamina E (pentru o formulă stabilă, cât și pentru respectarea normelor legale europene în vigoare)


Dimethyl Isosorbide : un solvent de ultimă generație care ajută la penetrarea corespunzătoare a vitaminei C și solubilizează cantitatea mare de acid ferulic în formulă.


precauții:

Pentru uz extern, a nu se ingera. Testați înainte pe o porțiune mică a pielii.


lista completă ingrediente (INCI) :

Water, (L-)Ascorbic Acid, Dimethyl Isosorbide,Butylen Glycol,  Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Ferulic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxidestudii științifice/ cercetare:


Journal of Cosmetic Dermatology, Volume 11 (4) – Dec 1, 2012, Stability, transdermal penetration, and cutaneous effects of ascorbic acid and its derivatives


The Journal of investigative dermatology., 2005 Oct;125(4):826-32., Ferulic acid stabilizes a solution of vitamins C and E and doubles its photoprotection of skin.


Exp Dermatol. 2003 Jun;12(3):237-44.,Topical ascorbic acid on photoaged skin.